Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

joi

EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE

Titlul expozitiei: "CREATURI DIN LEMN"
Expune: DANIEL MUNTEANU
Perioada expozitiei: 01 - 30 mai 2013

Expozitia prezinta diferite aspecte ale unor fantastice creaturi din lemn, fiecare cu personalitatea si povestea sa, adunate parca dintr-o rezervatie naturala a unei alte lumi. In spatele proiectului sta dorinta de a crea lumi fantastice, lucruri care nu exista in aceasta realitate, dar prin ideea exprimata pot sublima sentimente si mesaje din lumea noastra.
Fotografiile de mici si mari dimensiuni (unele fiind aproape de marimea naturala a creaturii surprinse) sint imprimate pe hirtie mata fine art si surprind in felul de prezentare un ceva stravechi, uneori melancolic, alteori atunci trezit la viata.

Daniel Munteanu s-a nascut in 26.01.1981. Este absolvent al Universitatii Bucuresti, licentiat la Facultatea de Litere, sectia Romana-Engleza. Ca artist vizual si fotograf se ocupa de lucrari in grafica 3D (environment, landscape) si fotografie digitala (regizata, conceptuala, natura). Dintre premiile obtinute amintim: mentiuni si premiu la International Photography Awards, Prix de la Photographie, Paris, mentiune de onoare la Chicago Photo Forum Spring Contest, Color Color Color (Worldwide Photography Gala Awards) 2011. Are 6 expozitii personale si, din 2009, a participat cu lucrari in expozitii de grup atit in tara, cit si in strainatate. A publicat articole sau imagini in reviste de specialitate cum ar fi File Magazine, Foto4All, PhotoPaper Magazine, AnimationFocuz Magazine, RangeFinder Magazine, Photomagazine.ro si in alte bloguri online.

Mai multe despre Daniel Munteanu aflati de pe pagina de web:
www.moondash.net sau http://www.facebook.com/MoondashProject

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu