Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

joi

EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE

VERNISAJ - MARTI04 FEBRUARIE – ORA 17.00
Titlul expozitiei: “e CLAR la ...Brasov”
Expun: membri ai fotoclubului Clar de Bucuresti
Perioada expozitiei: 0428 februarie

E CLAR - expozitie foto la Brasov

Photolife si Libraria Okian va invita din 04 februarie sa descoperiti imaginile membrilor fotoclubului Clar de Bucuresti.Expozitia va va purta atit printre portrete si nuduri, cit si prin lumea fotografiei de natura sau wildlife, calatorie sau peisaj urban si rural. Membrii fotoclubului care expun la Brasov sint: Catalin Fudulu, Daniela Mirela Savulescu, Doina Russu, Elena Hirtan, Eugen Negrea, Ioan Nicolae si Marcel Eremia.

Expozitia de fata face parte dintr-o serie inceputa in 2013 la Libraria Okian la care au participat pina acum atit autor consacrati, cit si fotografi mai putin cunoscuti - insa nu mai putin talentati. Am inceput cu o expozitie minunata de portrete a Tatianei Volontir, au urmat peisajele spectaculoase din indepartata lume a nordului, in viziunea lui Alexandru Bobeica, Vlad Popescu, Lucian Brandus si Dan Dinu, am hoinarit printre creste montane cu Dorin Bofan, Serban Simbotelecan si Laurentiu Pavel, am descoperit peisajul inedit al Irlandei de Nord alaturi de Horia Bogdan, am pasit in lumea minunata a Maramuresului alaturi de Costas Dumitrescu si ne-am bucurat la sfirsit de an de o expozitie de grup a celor care au participat la cursurile si workshop-urile Photolife. Odata cu aceasta expozitie incepem anul 2014, pe parcursul caruia o sa ne mai putem bucura impreuna si de alte evenimente interesante in care sa cunoasteti fotografi talentati.

Alaturi de membrii fotoclubului Clar de Bucuresti care vor expune, gazda la acest eveniment va fi si fotograful Dan Dinu, cel care a facut selectia expozitiilor din acest proiect, initiat in 2013 de Photolife si Libraria Okian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu