Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

vineri

LECTURA PUBLICA SI LANSARE DE CARTE: “POKER. BLACK GLASS”


VINERI - 14 MARTIE - ORA 18.00
Autor: BOGDAN COSA
Invitati: Caius Dobrescu, Adrian Lacatus si Dan Taranu.

Bogdan Cosa s-a nascut pe 24 ianuarie 1989, la Codlea. A absolvit studiile masterale in teoria literaturii la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti. A publicat in 2011 Poker, primul roman al trilogiei cu acelasi titlu, in urma cistigarii Premiului pentru Debut al Editurii Cartea Romaneasca in 2010. In 2013 i-a aparut la aceeasi editura volumul de poezii O forma de adapost primara. Este inclus, alaturi de 19 romancieri din Europa, in antologia European First Novel Festival (Visit Printing House Budapest, 2012). Intre 1 octombrie 2012 si 31 septembrie 2013 a beneficiat de bursa de creatie a revistei Observator Cultural.

Black Glass, cel de-al doilea roman al trilogiei Poker, continua povestea lui Tudor Klein, personajul genuin si supradotat care s-a bucurat imediat de o mare popularitate livresca. La trei ani dupa aventurile acestui copil teribil in lumea opulenta si miraculoasa a celui mai in voga joc de carti al momentului, viata lui se schimba drastic, sub amenintarea unei constiinte tiranice.
Noul roman al lui Bogdan Cosa este o tulburatoare si autentica poveste de dragoste, care, prin hiperrealismul atroce, devine marturia devastatoare a unui om singur, pasind tot mai absent, tot mai aproape pe zi ce trece de fluviul involburat al nebuniei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu