Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

vineri

EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE


 MARTI08 APRILIE – ORA 17.00
VERNISAJ EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE
Tiltul expozitiei: KENYA
Perioada expozitiei: 08 – 30 aprilie 2014
Expun: Adrian Radulescu, Cristian Goga, Cristian Ilea, Costas Dumitrescu, Dan Dinu si Laurent Lefevre.
Organizatori: Explore Travel, Photolife și Libraria Okian din Brasov
Parteneri expozitie: Qatar Airways, Nikon si HP

KENYA – expozitie de fotografie la Brasov
Intre 08 si 30 aprilie Photolife si Explore Travel au placerea sa va invite la Libraria Okian din Brasov pentru a vedea o expozitie inedita de fotografie dedicata animalelor, peisajelor si oamenilor din savana africana. Aceasta expozitie este rezultatul primului safari fotografic realizat exclusiv din Romania si organizat prin efortul comun al agentiei Explore Travel, al fotografului Dan Dinu si al ghizilor parteneri din Kenya. Pe toata perioada acestui safari au fost vizitate poate unele dintre cele mai faimoase rezervatii si parcuri nationale: Amboseli, Lacul Nakuru si bineinteles Masai Mara. Prin fata camerei celor care au participat au trecut cele mai emblematice animale ale Africii precum elefanti, zebre, lei, leoparzi, gheparzi si numeroase gazele si antilope, insa si unele dintre cele mai rare si periclitate specii, cum ar fi rinocerul negru sau girafa Rothschild. O intilnire fotografica cu aceste faimoase animale, dar si cu celebrii maasai, va asteapta la expozitie.
In cadrul vernisajului din 08 aprilie ora 17:00 o sa puteti sa ii cunoasteti pe autori, o sa puteti vedea imagini inedite din safari si o sa puteti sa aflati mai multe despre turele viitoare. “Multe dintre imaginile realizate in Africa, in acest prim safari, au fost foarte apreciate de catre comunitatea fotografilor de la noi, si asta pentru ca veneam cu un subiect nou, inedit. Acest lucru m-a determinat sa ma gindesc serios la organizarea acestei expozitii. Menirea noastra ca fotografi este sa aratam si altora ceea ce vedem, ceea ce surprindem cu aparatul foto. Pina la urma, noi nu sintem decit un altfel de exploratori ai epocii noastre."
Dupa succesul acestui prim safari, venim in intimpinarea celor interesati cu doua ture noi in toamna acestui an. Prima tura de safari este tot in Kenya, unde vom avea din nou o adevarat experienta africana, iar a doua va fi in Uganda, unde o sa ne bucuram de diversitatea acestei tari, dar si de un trekking inedit in cautarea cimpanzeilor.

Toate informatiile necesare le gasiti aici : http://photolife.ro/ro/detalii/photo-tour.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu