Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

vineri

CURIOZITATE SI AVENTURA

 Invitat Dorin Bofan, moderator Dan Dinu

Vineri 19 septembrie ora 18:30
Libraria Okian, str. Muresenilor nr. 1

Photolife si Libraria Okian din Brasov va invita la un nou eveniment din cadrul proiectului Intalnire cu Fotografia, ce se va desfasura pe un an de zile si prin intermediul caruia o sa aveti ocazia sa intalniti diversi fotografi, o sa puteti discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o sa puteti face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rand, o sa va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intalniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

A treia intalnire din cadrul proiectului este dedicata fotografiei de natura, iar invitatul nostru va fi Dorin Bofan, proaspat intors din cel mai mare proiect fotografic pe care si la propus pana acum, strabaterea Islandei pe bicicleta. O sa aflam mai multe despre acest proiect si despre provocarile lui, o sa incercam sa intelegem mai bine compozitiile mai elaborate ale lui Dorin si modul lui de lucru, o sa aflam ce il motiveaza sa iasa din casa la fotografiat si o sa ne bucuram de sfaturile lui legate de fotografia de natura pe care o indrageste atat de mult. Asa cum v-am obisnuit deja, intalnirea noastra isi propune nu numai o prezetare de portofoliu sau proiect, ci si discutii din care sa intelegeti mai bine ce sta in spatele imaginilor invitatilor nostrii, indiferent ca este vorba de ani de experienta sau de un impuls creativ.

Inscrierile la aceste intalniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon 0728 728 315. Intrarea la aceasta intalnire este libera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu