Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

marți

CONFERINTELE SAGUNA - partener oficial Libraria Okian



VINERI17 MAI – ORA 17.00
SALA FESTIVA A COLEGIULUI „ANDREI SAGUNA”

Tema conferintei: CULTURA SI DESTIN
Invitat: HORIA-ROMAN PATAPIEVICI – scriitor si fizician
Moderator: IOANA PARVULESCU – scriitoare

Inspirati de intilnirea organizata de catre Libraria Okian in luna noiembrie 2012 cu Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu si Ioana Parvulescu la Colegiul National „Andrei Saguna”, prietenii nostri din cadrul colegiului au gindit un proiect cultural ce poarta titlul „Conferintele Saguna”, proiect in cadrul caruia Libraria Okian si Aro Palace sint parteneri oficiali.

Proiectul consta in conferinte publice semestriale cu personalitati din spatiul public romanesc si din mediul academic.

Primul eveniment din cadrul proiectului Conferintele Saguna va avea loc vineri, 17 mai 2013, de la ora 17.00. Tema primei conferinte este Cultura si destin,  aceasta fiind sustinuta de scriitorul si fizicianul Horia Roman Patapievici. Moderatorul intilnirii este scriitoarea Ioana Parvulescu. Conferinta va avea loc in Sala Festiva a Colegiului National Andrei Saguna din Brasov.

Initiatorii acestui proiect doresc sa asigure continuitatea evenimentelor astfel incit Conferintele Saguna sa devina un produs cultural de elita in Brasov si in tara. Un prim pas in acest sens il reprezinta constituirea unei retele on-line de transmitere a informatiilor referitoare la evenimentele din cadrul proiectului.

In acest context, daca doriti sa primiti in timp real si util informatii despre evenimentele din cadrul proiectului Conferintele Saguna, va rugam sa trimiteti un mail pe adresa conferintelesaguna@yahoo.com in care sa ne confirmati intentia dumneavoastra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu