Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

vineri

INTILNIRE CU FOTOGRAFIA

POEZIE LA PRIMA... VEDERE
Intilnire cu fotografiile lui Andrei Baciu
VINERI, 30 IANUARIE – ORA 18.3O
Moderator : Dan Dinu

Photolife si Libraria Okian din Brasov va invita la un nou eveniment din cadrul proiectului Intilnire cu Fotografia. Am avut ocazia pina acum sa ii vedem pe Tatiana Volontir, Luiza Boldeanu, Dorin Bofan, Zoltan Nagy si Vlad Eftenie, asa ca o sa continuam lista de tineri fotografi care se remarca prin creativitate si proiecte interesante, cu Andrei Baciu. Lucrarile lui sint in mare parte minimaliste si nu vorbesc neaparat prin ansamblul lor, ci mai ales prin forta detaliilor gasite. Pentru Andrei fotografia este ca o poezie, tine de lirism, iar in abordarile lui fotografice, cele doua se intIlnesc si se combina intr-o poezie vizuala.  
 Aceasta este cea de a saptea intIlnire si trecem astfel de jumatatea proiectului nostru pe care ni l-am propus pentru un an de zile. Prin aceste intilniri o sa aveti ocazia sa cunoasteti diversi fotografi, o sa puteti sa discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, o sa puteti face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rind, o sa va puteti face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intilniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.
Inscrierile la aceste intilniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon  0728 728 315. Intrarea este libera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu