Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

vineri

INTILNIRE CU FOTOGRAFIA

VINERI, 27 FEBRUARIE – ORA 18.30
REPREZENTAREA CORPULUI FEMININ – intilnire cu Anca Cernoschi
Moderator: Dan Dinu - fotograf
Photolife si Libraria Okian din Brasov va invita la un nou eveniment din cadrul proiectului Intilnire cu Fotografia. Am avut ocazia pina acum sa ii vedem pe Tatiana Volontir, Luiza Boldeanu, Dorin Bofan, Zoltan Nagy, Vlad Eftenie si Andrei Baciu astfel ca o sa continuam lista cu un nume la fel de interesant ca si cele de pina acum, Anca Cernoschi. Este aproape primavara si urmeaza zilele de inceput de martie, asa ca nu exista un moment mai bun decit sa aducem un elogiu fotografic corpului feminin. Anca este preocupata de acest subiect si studiaza formele, lumina si conceptele care sa poata reda cit mai creativ nudul in viziunea ei artistica.
Aceasta este cea de a opta intilnire a proiectului nostru pe care ni l-am propus pentru un an de zile. Prin aceste intilniri o sa aveti ocazia sa cunoasteti diversi fotografi, o sa puteti sa discutati despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, veti putea face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rind, va veti putea face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intilniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.
Inscrierile la aceste intilniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon  0728 728 315. Intrarea este libera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu