Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

vineri

SEARA DE JAZZ SI BLUES cu A.G. WEINBERGER

SIMBATA, 28 FEBRUARIE - ORA 20.00
Libraria OKIAN (str. Muresenilor nr.1, Brasov) te invita la un concert acustic de colectie, la o ora si jumatate de muzica blues si jazz cu A.G. Weinberger.

Pentru rezervari sunati la 0728 728 315/0722 423 289, trimiteti un email la florin.ifrim@okian.ro sau un mesaj privat pe pagina de facebook Okian. Pretul unui bilet este de 100 de lei.


Considerat de catre critici Mr. Blues al Romaniei, considerat de catre B.B. King un chitarist carismatic de cea mai inalta clasa, A.G. Weinberger este singurul artist de blues si jazz din Romania selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural in grad de Cavaler, el isi continua misiunea sa cu acelasi zel, cu aceeasi pasiune si credinta  pentru a impune muzica buna in viata culturala din Romania.
Anul acesta, concertele sale poarta titilul generic GRINGO DE ROMANIA, iar piesele aduse in fata publicului stau sub semnul celor de colectie, rar auzite, o selectie unica de bijuterii muzicale, pe care in Romania doar A.G. Weinberger le cinta. 

Pentru cei care nu au avut inca sansa sa fie partasii unei destainuiri muzicale de forta si expresie artistica de inalta clasa, au acum ocazia de a-l vedea si asculta pe A.G. Weinberger intr-un recital acustic de exceptie.

A.G. Weinberger nu doar reinventeaza si recreeaza muzica, ci o sintetizeaza aproape visceral in propria sa cromatica sonora, de fiecare data altfel si cu alt evantai de piese.

Concertul acustic te poarta in atmosfera si povestile temelor muzicale din  anii ‘20, ’30... si pina astazi.

GRINGO DE ROMANIA, alias A.G. Weinberger ne ofera cu generozitate sansa de a asculta citeva dintre cele mai subtil alese muzici de la Atlantic pina la Pacific.
 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu