Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

joi

ANTARES – club SciFi & Fantasy, Brasov

Simbata, 05 septembrie 2015 – ora 17.00
Invitati : Balin Feri, Florin Stanciu, Ileana Andreea Drop, Georgiana Vladulescu
Lectura din text propriu : Nic Dobre


Ii invitam pe toti iubitorii de literatura science-fiction si pasionatii de fantasy, fenomene bizarre si neexplicate, ufo-logie si extraterestri, calatoria in spatiu si timp, si nu numai, sa ia parte la activitatile noastre lunare, unde se desfasoara vizionari de filme, lansari de carte, invitati scriitori si cenacluri din tara si strainatate, atelier de creatie sf precum si multe alte subiecte interesante.

Din sumar:

Scurta expunere despre evenimentele lunii septembrie.
Invitati speciali: membri ai Societatii Romane de Science-Fiction si Fantasy, ProspectArt din Bucuresti, vin la aceasta intalnire pentru a ne prezenta din istoria cenaclului, initiative, activitati si evenimente desfasurate, citire de texte, relatari despre antologiile si scriitorii cenaclului, urmate de discutii despre conditia si trendul literaturii science-fiction si fantasy in present, din tara si de pe glob.

Gheorghe Tanase prezinta un material documentar despre “Spielberg cenzurat?” relevand fapte din culisele filmului Close Encounter of the Third Kind, Intalnire de gradul trei (1977, scris si regizat de Steven Spielberg).

Pentru partea a doua a intalnirii noastre lunare am pregatit un reportaj despre un subiect recent dezvaluit, cazul submarinului USS Trepang, care s-a intalnit in marea Arctica, in martie 1971, cu un grup de OZN-uri de mari dimensiuni.

La final, Nic Dobre, autor de literatura science-fiction, citeste un text creatie proprie, Hector, mecanicul intergalactic, urmat de discutii, dezbateri, opinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu