Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

joi

FEREASTRA CU DOR

JOI - 14 AUGUST - ORA 18.30
INTILNIRE CU TATIANA VOLONTIR - fotograf
Moderator : Dan Dinu

Photolife si Libraria Okian va invita la al doilea eveniment din cadrul proiectului Intilnire cu fotografia ce se va desfasura pe durata unui an de zile si prin intermediul caruia o sa aveti ocazia sa intilniti diversi fotografi, veti putea discuta despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, veti putea face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rind, va veti putea face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intilniri fotografice va fi Dan Dinu, cel care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

A doua intilnire din cadrul proiectului este dedicata fotografiei de portret, iar invitata va fi Tatiana Volontir. Imaginile ei ne poarta catre propria ei stare si catre propriile ei ginduri, pentru ca la fiecare fotografie realizata ea reuseste sa isi gaseasca oglindirea in subiectele alese. O sa aflati cit de important este sa te regasesti in ceea ce fotografiezi, cit de mult conteaza simbolistica aleasa si cit de frumos poti spune un mesaj fara a folosi cuvinte. Veti afla cum si-a inceput Tatiana incursiunile in fotografie si cit de importanta este fereastra de la care si-a inceput aceasta calatorie si care o ghideaza in continuare in ceea ce priveste lumina.

Inscrierile la aceste intilniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate (40). 
Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi adresa de e-mail florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon 0728 728 315. 
Intrarea la aceasta intilnire este libera.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu