Libraria Okian

Str. Muresenilor, nr.1
Brasov
Tel : 0268/477131

vineri

SEARA DE FILM

Luni, 22 Decembrie, ora 18.00
Filmul : DUPA REVOLUTIE
Regia : LAURENTIU CALCIU

Anul acesta se incheie un sfert de secol de la Revolutia Romana. Cu aceasta ocazie vom avea o editie speciala dedicata Revolutiei, o editie a Serii de Film Brasov facuta in colaborare cu CineClub Brasov.
Pentru proiectia de la aceasta intilnire este pregatit documentarul „Dupa revolutie”, un film realizat de Laurentiu Calciu. Dupa proiectie vom avea si partea de discutii, dupa cum v-am obisnuit deja, in care vom incerca sa ne amintim ce a fost revolutia si ce inseamna ea pentru noi.

Seara de film Brasov este un proiect pe termen lung si este rezultatul colaborarii dintre Asociatia Visum pentru Educatie si Cultura, Seara de carte Brasov si Libraria Okian Brasov.
CineClub Brasov reprezinta unul dintre modulele principale de dezvoltare ale Asociatiei KunSTadt, miza sa fiind atit promovarea filmelor independente de arta, dar si a regizorilor si producatorilor si, in general, instituirea fundamentelor locale pentru o receptare matura si educata a fenomenului cinematografic si a ingredientelor care stau la baza productiei de film. De asemenea, activitatea CineClubului urmareste sa creeze o comunitate locala a cinefililor, dar si a profesionistilor din industrie si din disciplinele conexe.
Participarea se face in limita a 40 de locuri. Cei interesati se pot inscrie si confirma participarea la Florin Ifrim – florin.ifrim@okian.ro, 0728.728.315 si la Mihai Tatu – mihai.tatu@visumbrasov.org, 0742.143.766. Intrarea este gratuita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu